3. DODATKOWO DO PRZERWY
| |
|
|
DESERY
|
Ciasteczka francuskie z kremem i owocami 120 g (1 szt. / osoba) - 3,50 PLN |
Kruche ciastka maœlane oraz czekoladowe z galaretk¹ 40 g - 2,00 PLN |
Ciasto tortowe (zgodnie z ofert¹ cukierni, na naturalnych sk³adnikach) 150 g - 12,00 PLN |
Tort bezowy (zgodnie z ofert¹ cukierni, na naturalnych sk³adnikach) 150 g - 12,00 PLN |
Sernik (zgodnie z asortymentem cukierni, na naturalnych sk³adnikach) 100 g - 10,00 PLN |
Tarta (zgodnie z asortymentem cukierni, na naturalnych sk³adnikach) 100g - 10,00 PLN |
Ciasto krojone (makowiec, szarlotka, brownie, sernik itp.) 60 g - 6,00 PLN |
Deser w kokilce na bazie jogurtu, chia, tapioki równie¿ z mlekiem roœlinnym itp. z owocami œwie¿ymi oraz suszonymi, musami, zdrow¹ domow¹ granol¹ - 6,00 PLN |
OWOCE |
Œwie¿e owoce sezonowe w kokilce 100 g - 6,00 PLN |
Œwie¿e owoce sezonowe filetowane na platerze 1 kg - 20,00 PLN
|
Warzywa w s³upkach z dipem jogurtowo zio³owym - 6,00 PLN |
NAPOJE |
Koktajl owocowy na bazie maœlanki, kefiru, mleku krowim, roœlinnym, bez laktozy 100 ml zgodnie z ¿yczeniem - 6,00 PLN |
Koktajle dietetyczne, lemoniady - 8,00PLN |
Woda mineralna w szklanych butelkach 300 ml - 3,00 PLN |
Sok owocowy 100% w butelce szklanej 330 ml (ró¿ne rodzaje i smaki) - 3,00 PLN |
Soki œwie¿o wyciskane z cytrusów i warzyw 100 ml - 6,00 PLN |
PRZEK¥SKI WYTRAWNE |
Kanapka ró¿ne rodzaje (wêdzone ryby, kozi twaro¿ek, pieczone buraki, szynka, ser, warzywa) 50 g - 3,50 PLN |
Finger food (drób, warzywa, ryby, krewetki, kaczka, wo³owina) - menu ustalane indywidualnie, przygotowane na œwie¿ych produktach od lokalnych dostawców - 12,00 PLN |
4. LUNCH NA STO£ÓWCE / VOUCHER - 38 PLN
| |
|
|
Lunch na sto³ówce, wydawany na podstawie vouchera: |
Napój (woda/ sok w szklanej butelce/napój w puszce) |
Zupa (wersja wegetariañska lub miêsna) |
Danie obiadowe lub sa³atka przygotowana w ekologicznym pojemniku |
Deser |
Zgodnie z obowi¹zuj¹cym menu i asortymentem sto³ówki na dany dzieñ |
5. LUNCH POD SAL¥ - 60 PLN
| |
|
|
Lunch serwowany z podgrzewaczy w wyznaczonym miejscu, okreœlonym w zamówieniu, |
Woda w karafkach z cytrusami i œwie¿ymi zio³ami |
Zupa 250 ml |
Danie g³ówne (dwa ró¿ne w tym jedno wegetariañskie,
- po 100 g, dla ka¿dego uczestnika)
|
Dodatki 3 x 100 g |
Surówki, sa³atki 100 g |
Deser 100 g |
Menu ustalane indywidualnie podczas zamówienia. |
6. POCZÊSTUNEK W FORMIE ZIMNYCH PRZEK¥SEK - 60 PLN
| |
|
|
Przek¹ski serwowane w wyznaczonym miejscu, okreœlone w zamówieniu, |
- przek¹ski przygotowane w formie finger foodów |
- przygotowane w zale¿noœci od sezonu i dostêpnoœci produktów |
- 6 sztuk na osobê |
Menu ustalane indywidualnie podczas zamówienia. |
6.1 POCZÊSTUNEK W FORMIE ZIMNYCH PRZEK¥SEK - 35 PLN
| |
|
|
Przek¹ski serwowane w wyznaczonym miejscu, okreœlone w zamówieniu, |
- przek¹ski przygotowane na pó³miskach do samodzielnego nak³adania |
- przygotowane w zale¿noœci od sezonu i dostêpnoœci produktów |
- 3 rodzaje ró¿nych produktów |
Menu ustalane indywidualnie podczas zamówienia. |
7. LUNCH SERWOWANY W KANTYNIE - 100 - 120 PLN
| |
|
|
Menu oraz cena ustalane indywidualnie w zale¿noœci od sezonu i dostêpnoœci produktów |
- przek¹ski przygotowane na pó³miskach do samodzielnego nak³adania |
- danie g³ówne serwowane przez kelnerów |
- deser |
- dodatkowo kawa/ herbata, woda mineralna, pieczywo, mas³o |
7.1 LUNCH SERWOWANY W KANTYNIE - 120 - 140 PLN
| |
|
|
Menu oraz cena ustalane indywidualnie w zale¿noœci od sezonu i dostêpnoœci produktów |
- przystawka, danie g³ówne, deser serwowane przez kelnerów |
- dodatkowo kawa/ herbata, woda mineralna, pieczywo, mas³o |
- dodatkowo zupa - 16 - 18 PLN |
8. KOLACJA SERWOWANA - OD 160 PLN
| |
|
|
Menu oraz cena ustalane indywidualnie w zale¿noœci od sezonu i dostêpnoœci produktów |
Dania serwowane indywidualnie dla ka¿dego z goœci |
8.1 KOLACJA - OD 140 PLN
| |
|
|
Menu oraz cena ustalane indywidualnie w zale¿noœci od sezonu i dostêpnoœci produktów |
Przystawka, deser podane w formie pó³misków do czêstowania siê przez goœci |
8.2 KOLACJA W FORMIE STAND PARTY - OD 140 PLN
| |
|
|
Menu oraz cena ustalane indywidualnie w zale¿noœci od sezonu i dostêpnoœci produktów |
Wszystkie propozycje menu podane do indywidualnego czêstowania siê przez goœci |
INFORMACJE DODATKOWE
| |
|
|
Zamówienia nale¿y sk³adaæ z wyprzedzeniem minimum dwa dni pracuj¹ce, do godziny 16:00, przed planowanym spotkaniem w przeciwnym razie nie mo¿emy zagwarantowaæ realizacji zamówienia w terminie. |
Standardowy przedzia³ czasowy, zamówionych spotkañ to godny miêdzy 8:00 a 17:00, ka¿da dodatkowo rozpoczêta godzina p³atna 40,00 PLN. |
Obs³uga dostêpna 15 minut przed planowan¹ przerw¹, okreœlon¹ w agendzie lub ustalon¹ emailem. |
|
|
|
|