CENNIK DLA PRACOWNIKÓW GRUPY EH      
CENY RABATOWE OBOWI¥ZUJ¥ TYLKO PRZY ZAKUPIE JEDNEGO DANIA LUB ZESTAWU W CI¥GU DNIA. 
KA¯DY PRACOWNIK GRUPY MO¯E KUPIÆ DOWOLN¥ ILOŒÆ OBIADÓW PO REGULARNEJ CENIE
PO ZAKUPIE 4 POSI£KÓW Z RABATEM - 5-ty GRATIS.
PAMIÊTAJ, KA¯DY PRACOWNIK GRUPY EH, KTÓRY ZDECYDUJE SIÊ PRZYJECHAÆ DO PRACY NA ROWERZE OTRZYMUJE OBIAD GRATIS.
Posi³ek Gramatura  Cena 100 %   Cena z rabatem grupy EH 
  Zupa 250 ml            6,30                 5,30 
  Deser 250 ml            7,60                 5,60 
 
  Danie dnia 300 g            12,00                 8,50 
  Danie g³ówne z dodatkami 400 g          15,80                 11,40 
  (cena uwzglêdnia jeden lub dwa dodatki w zale¿noœci od menu)
  Sa³atka z sosem do wyboru 350 g          15,80                 11,40 
  (cena uwzglêdnia eko pojemniki)
  Sa³atka premium z sosem do wyboru 350 g          20,50                 13,80 
  (cena uwzglêdnia eko pojemniki)
  Dodatki menu 100 g            3,20                 3,20 
  Ekologiczny pojemnik na danie              2,10   
  Ekologiczny pojemnik na zupe              1,40   
  Papierowa torba              1,00   
Zestawy i dania, dostêpne z rabatem EH
  Danie dnia + zupa          18,30               13,80 
  Danie dnia + deser          19,60               14,10 
 
  Danie g³ówne + zupa          22,10               16,70 
  Danie g³ówne + deser          23,40               17,00 
 
  Sa³atka + zupa          22,10               16,70 
  Sa³atka + deser          23,40               17,00 
 
  Sa³atka premium + zupa          26,80               19,10 
  Sa³atka premium + deser          28,05               19,40 
CENNIK DLA PRACOWNIKÓW GRUPY EH - PRZERWY KAWOWE I SPOTKANIA      
1. PRZERWA KAWOWA JEDNORAZOWA Z EKSPRESAMI CIŒNIENIOWYMI - 18 PLN      
PRZERWA KAWOWA: - napoje (kawa ziarnista mleko, mleko bez laktozy, cukier bia³y, br¹zowy, herbata marki Lipton (czarna, owocowa, zielona); cytryna œwie¿o krojona, woda w karafkach podana ze œwie¿ymi cytrusami i zio³ami, ciastka kruche  
Uzupe³nienie przerwy kawowej, jednorazowo - 10 z³      
2. PRZERWA KAWOWA CA£ODNIOWA Z EKSPRESAMI CIŒNIENIOWYMI - 38 PLN      
PRZERWA KAWOWA: - napoje (kawa ziarnista mleko, mleko bez laktozy, cukier bia³y, br¹zowy, herbata marki Lipton (czarna, owocowa, zielona); cytryna œwie¿o krojona, woda w karafkach podana ze œwie¿ymi cytrusami i zio³ami, ciastka kruche  
3. DODATKOWO DO PRZERWY      
DESERY
Ciasteczka francuskie z kremem i owocami 120 g (1 szt. / osoba) - 3,50 PLN
Kruche ciastka maœlane oraz czekoladowe z galaretk¹ 40 g - 2,00 PLN
Ciasto tortowe (zgodnie z ofert¹ cukierni, na naturalnych sk³adnikach) 150 g - 12,00 PLN
Tort bezowy (zgodnie z ofert¹ cukierni, na naturalnych sk³adnikach) 150 g - 12,00 PLN
Sernik (zgodnie z asortymentem cukierni, na naturalnych sk³adnikach) 100 g - 10,00 PLN
Tarta (zgodnie z asortymentem cukierni, na naturalnych sk³adnikach) 100g - 10,00 PLN
Ciasto krojone (makowiec, szarlotka, brownie, sernik itp.) 60 g - 6,00 PLN
Deser w kokilce na bazie jogurtu, chia, tapioki równie¿ z mlekiem roœlinnym itp. z owocami œwie¿ymi oraz suszonymi, musami, zdrow¹ domow¹ granol¹ - 6,00 PLN
OWOCE  
Œwie¿e owoce sezonowe w kokilce 100 g - 6,00 PLN
Œwie¿e owoce sezonowe filetowane na platerze 1 kg - 20,00 PLN
Warzywa w s³upkach z dipem jogurtowo zio³owym - 6,00 PLN
NAPOJE  
Koktajl owocowy na bazie maœlanki, kefiru, mleku krowim, roœlinnym, bez laktozy 100 ml zgodnie z ¿yczeniem - 6,00 PLN
Koktajle dietetyczne, lemoniady - 8,00PLN
Woda mineralna w szklanych butelkach 300 ml - 3,00 PLN
Sok owocowy 100% w butelce szklanej 330 ml (ró¿ne rodzaje i smaki) - 3,00 PLN
Soki œwie¿o wyciskane z cytrusów i warzyw 100 ml - 6,00 PLN
PRZEK¥SKI WYTRAWNE  
Kanapka ró¿ne rodzaje (wêdzone ryby, kozi twaro¿ek, pieczone buraki, szynka, ser, warzywa) 50 g - 3,50 PLN
Finger food (drób, warzywa, ryby, krewetki, kaczka, wo³owina) - menu ustalane indywidualnie, przygotowane na œwie¿ych produktach od lokalnych dostawców - 12,00 PLN
4. LUNCH NA STO£ÓWCE / VOUCHER - 38 PLN      
Lunch na sto³ówce, wydawany na podstawie vouchera:  
Napój (woda/ sok w szklanej butelce/napój w puszce)
Zupa (wersja wegetariañska lub miêsna)
Danie obiadowe lub sa³atka przygotowana w ekologicznym pojemniku
Deser
Zgodnie z obowi¹zuj¹cym menu i asortymentem sto³ówki na dany dzieñ
5. LUNCH POD SAL¥ - 60 PLN      
Lunch serwowany z podgrzewaczy w wyznaczonym miejscu, okreœlonym w zamówieniu,  
Woda w karafkach z cytrusami i œwie¿ymi zio³ami
Zupa 250 ml
Danie g³ówne (dwa ró¿ne w tym jedno wegetariañskie, - po 100 g, dla ka¿dego uczestnika)
Dodatki 3 x 100 g
Surówki, sa³atki 100 g
Deser 100 g
Menu ustalane indywidualnie podczas zamówienia.
6. POCZÊSTUNEK W FORMIE ZIMNYCH PRZEK¥SEK - 60 PLN      
Przek¹ski serwowane w wyznaczonym miejscu, okreœlone w zamówieniu,
- przek¹ski przygotowane w formie finger foodów
- przygotowane w zale¿noœci od sezonu i dostêpnoœci produktów
- 6 sztuk na osobê
Menu ustalane indywidualnie podczas zamówienia.
6.1 POCZÊSTUNEK W FORMIE ZIMNYCH PRZEK¥SEK - 35 PLN      
Przek¹ski serwowane w wyznaczonym miejscu, okreœlone w zamówieniu,
- przek¹ski przygotowane na pó³miskach do samodzielnego nak³adania
- przygotowane w zale¿noœci od sezonu i dostêpnoœci produktów
- 3 rodzaje ró¿nych produktów
Menu ustalane indywidualnie podczas zamówienia.
7. LUNCH SERWOWANY W KANTYNIE - 100 - 120 PLN      
Menu oraz cena ustalane indywidualnie w zale¿noœci od sezonu i dostêpnoœci produktów
- przek¹ski przygotowane na pó³miskach do samodzielnego nak³adania
- danie g³ówne serwowane przez kelnerów
- deser
- dodatkowo kawa/ herbata, woda mineralna, pieczywo, mas³o
7.1 LUNCH SERWOWANY W KANTYNIE - 120 - 140 PLN      
Menu oraz cena ustalane indywidualnie w zale¿noœci od sezonu i dostêpnoœci produktów
- przystawka, danie g³ówne, deser serwowane przez kelnerów
- dodatkowo kawa/ herbata, woda mineralna, pieczywo, mas³o
- dodatkowo zupa - 16 - 18 PLN
8. KOLACJA SERWOWANA - OD 160 PLN      
Menu oraz cena ustalane indywidualnie w zale¿noœci od sezonu i dostêpnoœci produktów
Dania serwowane indywidualnie dla ka¿dego z goœci
8.1 KOLACJA - OD 140 PLN      
Menu oraz cena ustalane indywidualnie w zale¿noœci od sezonu i dostêpnoœci produktów
Przystawka, deser podane w formie pó³misków do czêstowania siê przez goœci
8.2 KOLACJA W FORMIE STAND PARTY - OD 140 PLN      
Menu oraz cena ustalane indywidualnie w zale¿noœci od sezonu i dostêpnoœci produktów
Wszystkie propozycje menu podane do indywidualnego czêstowania siê przez goœci
INFORMACJE DODATKOWE      
Zamówienia nale¿y sk³adaæ z wyprzedzeniem minimum dwa dni pracuj¹ce, do godziny 16:00, przed planowanym spotkaniem w przeciwnym razie nie mo¿emy zagwarantowaæ realizacji zamówienia w terminie.
Standardowy przedzia³ czasowy, zamówionych spotkañ to godny miêdzy 8:00 a 17:00, ka¿da dodatkowo rozpoczêta godzina p³atna 40,00 PLN.
Obs³uga dostêpna 15 minut przed planowan¹ przerw¹, okreœlon¹ w agendzie lub ustalon¹ emailem.